Filmul lui Tudor Giurgiu spune povestea unui tânăr procuror, care anchetează un complicat caz de corupţie. "Cristian" beneficiază de finanţare de la Centrul Naţional al Cinematografiei, precum şi de sprijin din partea Programului MEDIA al Uniunii Europene.
Bugetul aproximativ al filmului este de un milion de euro, iar filmările sunt programate pentru toamna anului 2012.
"Cristian" participă în cadrul market-ului alături de alte 24 de proiecte de lungmetraj, selectate dintr-un număr de 311 de aplicaţii înscrise.
Regizoarea Raluca David a fost selectată la cea de-a zecea ediţie a programului Berlinale Talent Campus, desfăşurat în perioada 11-16 Februarie 2012 în cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Berlin.
Raluca David va participa la Campus Studio, unul dintre cele opt programe de trainning din Berlinale Talent Campus, cu scurtmetrajul de debut al acesteia, "Gobbel", produs de Cristian Hordilă.
Din cele peste 4.300 de aplicaţii, din 137 de ţări, Raluca David este unul dintre cei 24 de cineaşti selectaţi în programul Campus Studio. "Gobbel" spune povestea unui sas, care locuieşte în Germania şi, după mai bine de 60 de ani, se întoarce acasă, în România, pentru a-şi petrece ultima perioadă a vieţii sale.
<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/Ptgwi9Uiilg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>