Evenimentul Zilei > Actualitate > Celebru prezentator TV, INTERNAT de urgență în spital. Ce-a pățit în timpul unei vacanțe
Celebru prezentator TV, INTERNAT de urgență în spital. Ce-a pățit în timpul unei vacanțe

Celebru prezentator TV, INTERNAT de urgență în spital. Ce-a pățit în timpul unei vacanțe

Prezentatorul britanic Jeremy Clarkson a fost internat de urgență, într-un spital din Spania, pentru a fi tratat de pneumonie. Vedeta a fost internată vineri, într-un spital din Mallorca, în timp ce se afla în vacanță cu familia.

Gazda emisiunii "The Grand Tour", în vârstă de 57 de ani, a postat pe Instagram o imagine cu el purtând o branulă în braț și o brățară de identificare la încheietură: "Nu este genul de brățări pe care îl aleg de obicei în vacanță", a scris Jeremy Clarkson.

"Jeremy Clarkson a fost primit în spital vineri dimineața, în timpul unei vacanțe petrecute cu familia în Spania, și este tratat pentru pneumonie", a declarat un purtător de cuvânt al emisiunii "The Grand Tour", potrivit The Independent.

Jeremy a mers într-o vacanță, în Spania, după filmările de pe Amazon Prime, alături de colegii săi Richard Hammond și de James May, când s-a îmbolnăvit.

Clarkson și a avertizat prietenii că nu vor auzi prea multe vești din partea lui în următoarele câteva săptămâni, urmând să stea în spital pentru a fi tratat.

Internarea lui Clarkson intervine după ce cu două luni înainte, colegul său de emisiune, Richard Richard Hammond a fost și el internat în spital, după ce mașina pe care o conducea în timpul filmărilor emisiunii "The Grand Tour" s-a răsturnat.