Evenimentul Zilei > Actualitate > Prezentatoarea „Totul despre mame” şi-a înscris fiul la clasa pregătitoare
Prezentatoarea „Totul despre mame” şi-a înscris fiul la clasa pregătitoare

Prezentatoarea „Totul despre mame” şi-a înscris fiul la clasa pregătitoare

Ruxandra Rusan şi-a însoţit fiul în prima lui zi de şcoală şi a spus că a fost o experienţă pozitivă şi are încredere în iniţiativa sistemului de învăţământ.

Ruxandra Rusan, prezentatoarea emisiunii „Totul despre mame” de la Prima TV, şi-a însoţit fiul în prima lui zi de şcoală. „Ca mulţi alţi părinţi, am ezitat şi noi între a-l mai lăsa pe Tudor un an la grădiniţă şi a-l da la şcoală, la clasa pregătitoare. După ce am pus lucrurile în balanţă, am decis să avem încredere în iniţiativa sistemului de învăţământ”, spune Ruxandra.

Prima zi de şcoală a fost o experienţă pozitivă, atât pentru mamă, cât şi pentru fiu. „Am avut cu toţii emoţii, însă domnul învăţător i-a preluat pe cei mici şi i-a dus spre sala de clasă, care arată altfel decât pe vremea când eram eu elevă. E o sală luminoasă, curată, cu băncile aşezate în cerc”, povesteşte Ruxandra. „Tudor s-a întors acasă vesel nevoie mare, şi sper să rămână cu aceeaşi stare de spirit şi în continuare. L-am întrebat pe Tudor ce i-a plăcut cel mai mult în prima lui zi de şcoală, iar răspunsul a fost: «pauza şi sandvişul»!”, a adăugat prezentatoarea.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: