Evenimentul Zilei > Social > PREZENTATOARE TV în stare de şoc. Diagnosticată cu O BOALĂ GREA. Durerile îi provoacă lacrimi… Breaking news
PREZENTATOARE TV în stare de şoc. Diagnosticată cu O BOALĂ GREA. Durerile îi provoacă lacrimi… Breaking news

PREZENTATOARE TV în stare de şoc. Diagnosticată cu O BOALĂ GREA. Durerile îi provoacă lacrimi… Breaking news

O celebră prezentatoare TV este în stare de șoc. Aceasta a vorbit despre boala care a pus stăpânire pe corpul său încă de la o vârstă fragedă.

Jenni, prezentatoare TV, a vorbit deschis în trecut despre boala care o afectează, spunând publicației The Mirror în 2014 că „Raynaud's este o problemă circulatorie provocată de frig și schimbări de temperatură”.

Boala Raynaud este o afecțiune medicală care face ca anumite părți ale corpului, cum ar fi degetele de la mâini și de la picioare, să amorțească, să se albească și să devină reci ca reacție la frig sau la stres. În cazul acestei boli, arterele mai mici care alimentează cu sânge pielea se îngustează, limitând circulația sângelui în zonele afectate.

„În cazul meu, această boală îmi afectează atât degetele de la mâini, cât și pe cele de la picioare. Mă confrunt cu asta încă de când aveam doar 17 ani, și de fiecare dată când se întâmplă îmi dau lacrimile”, a spus aceasta.

Jenni a explicat cum degetele ei se pot simți amorțite la început, dar atunci când sângele începe să se întoarcă, o dor foarte tare și o înțeapă.

Jenni a spus că starea ei nu se întâmplă doar în timpul iernii, deoarece ea este afectată chiar și în timpul verii, suferind de ea și în timpul vacanțelor petrecute îm Maldive, scrie TheSUN.