Evenimentul Zilei > Politica > PREVIZIUNI SUMBRE despre VIITORUL României. Gelu Vișan: „Violențele vor crea ANARHIE, iar țara se va RUPE”
PREVIZIUNI SUMBRE despre VIITORUL României. Gelu Vișan: „Violențele vor crea ANARHIE, iar țara se va RUPE”

PREVIZIUNI SUMBRE despre VIITORUL României. Gelu Vișan: „Violențele vor crea ANARHIE, iar țara se va RUPE”

Gelu Vișan nu vede cu ochi buni viitorul României în anul care doar ce a început. „Violențele vor crea ANARHIE, iar țara se va RUPE”, susține el.

Politicianul este convins că în 2018 vor fi alegeri anticipate marcate de prosteste și haos: „Maidanul, Violențele și Coridorul.
Vorbesc despre "Coridor" din 2014, de când am aflat despre el, prima dată am spus-o la un post TV, și tot de atunci spun că se va încerca formarea lui în 2018, anul Centenarului. 

Anul 2017 a stat sub semnul prăbușirii influenței SRI în justiție, a marilor dezvăluiri legate de abuzurile procurorilor, de achitările pe bandă rulantă ale dosarelor făcute la ordin, dar și de apariția Maidanului. Ceea ce părea imposibil s-a întâmplat: Odată cu dezvăluirile lui Ghiță și plecarea lui Coldea, Sistemul SRI-DNA a început să-și piardă din influență; tot atunci s-a pus în aplicare Maidanul. De ce a apărut Maidanul Românesc și cine l-a adus în România? Are el vreo legătură cu așa zisă "Luptă Anticorupție"? 

Maidanul a fost adus pentru că România se încăpățânează să fie o țară ortodoxă care-și apără Tradițiile milenare și pentru că românii își doresc să trăiască într-un Stat Național Unitar, așa cum e prevăzut în Constituție; ba mai mult, se încăpățânează să-și dorească să iasă din starea de Piață de Consum, cum este România acum. 

Să dorești ca România să fie Stat Național Unitar în momentul în care politicieni Europeni, dar și unii politicieni români vorbesc despre Statele Unite ale Europei, este împotriva celor care vor să domine și să conducă Europa. Să fii o țară ortodoxă într-o Europă în care 50% din Francezi se declară atei sau musulmani, în care noua religie este consumerismul și LGBT, iar pe deasupra să fii și vorbitor de latină de mii de ani, este ca un ghimpe în coasta Globaliștilor; iar pe deasupra, să-ți aperi și Tradițiile și Capitalul Autohton, e mult prea mult. 
Anul 2018, Anul Centenarului, va fi marcat de ultima etapă Maidanului: VIOLENȚELE.

Ele se vor manifesta începând din a a doua parte a lunii Ianuarie, vor culmina în Februarie și vor avea ca scop Dezmembrarea României și crearea vestitului " CORIDOR", ținta finală a celor ce au imaginat Maidanul. Lupta Anticorupție este o fantoșă a scopului real al Maidanului. 

Coridorul este o zonă care se întinde pe mai multe județe, din nord estul până în nord-vestul României, o zonă care este preconizat să fie ruptă din România. Pentru a putea fi creat, va fi pus în aplicare scenariul Primăverii Arabe și al Maidanului Ucrainiean
Violențele vor crea anarhie și premisele ruperii unei mari bucăți din teritoriul României, într-o primă etapă ca o zonă autonomă, după aceea independentă.

Violențele vor începe în a doua jumătate a lunii Ianuarie 2018 și vor avea vârful în Februarie 2018. Vor începe cu Violențe în Piața Guvernului, vor continua în fața Parlamentului, vor fi răniți și morți. Se preconizează că Partidele Politice din Opoziție vor pactiza cu manifestanții, se vor crea premisele căderii guvernului și se vor anunța alegeri anticipate în Iunie. In tot acest timp se vor crea premisele pentru Manifestații secesioniste și Violențe în Ținutul Secuiesc și în alte județe din Ardeal. Alegerile anticipate se vor ține sub zodia Anarhiei și a Violențelor. Se va cere Formarea Coridorului. In final, o parte din județele României se vor rupe și vor deveni independente. Coridorul este trasat demult și se intenționează doar punerea lui în fapt, pe teren. Acesta este Planul Maidanului, Pas cu Pas. 
Prezența și girarea Protestelor de către Iohannis, la începutul anului și de către Tudose, la finele anului, au arătat că Sistemul este parte a acestui plan, iar cei doi, cu știință sau nu, au făcut jocul celor care își doresc crearea Coridorului.
Va reuși acest plan? 
Depinde de români dacă, manipulați de "Lupta Anticorupție", vor fi parte a acestui scenariu sau nu. Dar și de Partidele Politice, de cele de la Putere dar și din Opoziție, mai puțin USR-care este un partid Antiromânesc, care pot bloca acest plan. 
Am putea dejuca "Maidanul"?
Voi da răspunsul într-o postare viitoare. 
P.S. Ii salut cu drag pe cei care mi-au spus prima dată acum patru ani despre "Coridor", demersurile ulterioare pe care le-am făcut, dar și evoluția evenimimentelor, confirmându-mi pe deplin spusele lor”, a scris Gelu Vișan pe Facebook.