Evenimentul Zilei > Social > Previziuni TERIFIANTE pentru România, de Centenar: „Trebuie să explodeze, în RĂSCOALE, în URĂ. Este CRUNT…”
Previziuni TERIFIANTE pentru România, de Centenar: „Trebuie să explodeze, în RĂSCOALE, în URĂ. Este CRUNT…”

Previziuni TERIFIANTE pentru România, de Centenar: „Trebuie să explodeze, în RĂSCOALE, în URĂ. Este CRUNT…”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” despre karma României, cu ocazia sărbatoririi Centenarului.

Lidia a subliniat că România are din nefericire o karma negativă, care ar veni de din interiorul nostru. 

„Nu e foarte strălucită și se păstrează din cauza că ne-am omorât conducătorii. Chestiile astea s-au adunat ca formă negativă, ea trebuie să explodeze, în răscoale, în ură, este crunt și toate lucrurile astea adaugă. În loc să curățăm tot, se adaugă la karma negativă. Vine de la fiecare persoană din interior, dacă încetăm să mai semănăm ură, învrăjbire la răzbunare”, a declarat Fecioru.

Bioenergoterapeutul făcea o serie de previziuni pentru anul 2018, anunțând că nu România nu va avea parte de un an liniștit.

„Anul 2018 nu se prevede a fi un an foarte liniștit. Nu se prevede a fi un an foarte ușor, pentru că toate schimbările pe partea economică, pe partea socială se produc. Trebuie să evoluăm, dacă nu vom schimba nimic în viață, trăim într-un dezastru.

Nu cred că se pune problema unui război sau un conflict de țară. Nu se pune problema de o revoluție sau de o schimbare totală, doar că o boală dusă continuu, îmbolnăvește un popor. Avem un popor nervos stresat, care nu mai are respect, declara Lidia Fecioru, la România TV.