Preţuri decente pe litoral doar până pe 15 iunie

Preţuri decente pe litoral doar până pe 15 iunie

Sezonul estival deschis de minivacanţa de 1 Mai va continua, de astăzi până pe 15 iunie, cu programul „Litoralul pentru toţi“.

Iniţiat de Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului - Litoral, programul cuprinde 3.000 de locuri de cazare şi include în ofertă, alături de hotelurile de trei, două şi o stea, şi hoteluri de patru stele ori pensiuni în staţiunile Mamaia, Costineşti, Jupiter, Cap Aurora şi Vama Veche.

„Oferta este foarte diversificată şi include, în acest an, multe hoteluri care oferă şi mic dejun, la cererea turiştilor“, a precizat Corina Martin, preşedintele asociaţiei, citat de Mediafax. Astfel, tarifele practicate pentru şase nopţi de cazare (şi care includ TVA şi comisionul de zece la sută, cedat agenţiilor de turism) sunt: 39 de lei/sejur la un hotel clasificat cu o stea, 159 de lei/sejur la hotelurile de două stele, 189 de lei/sejur la trei stele, respectiv 360 de lei/sejur la un hotel de patru stele.

Corina Martin a adăugat că au început să apară şi pe litoralul românesc ofertele all inclusive, dar acestea sunt destinate mai mult turiştilor străini. „Turistului român îi place foarte mult la all inclusive, dar în străinătate, nu în România. Aici, românul preferă diversitatea, nu vrea să depindă de un singur hotel“, a explicat aceasta.

Ne puteți urmări și pe Google News