Evenimentul Zilei > Politica > „Prețul” unei alianțe politice. Ce partid puternic a „negociat ca la piață” cu PSD?
„Prețul” unei alianțe politice. Ce partid puternic a „negociat ca la piață” cu PSD?

„Prețul” unei alianțe politice. Ce partid puternic a „negociat ca la piață” cu PSD?

Eugen Tomac, liderul PMP, lansează o ipoteză bombă. Acesta susține că șeful PNȚCD, Aurelian Pavelescu, ar fi negociat alianța partidului său cu PSD.

Eugen Tomac lansează o ipoteză conform căreia Aurelian Pavelescu, nu a făcut alianța cu PSD din convingere politică și a negociat prețul ”ca la piață

„PNTCD înseamnă Marea Unire.

PNTCD înseamna lupta românilor din Ardeal pentru drepturi naționale.

PNTCD înseamnă victoria democrației în perioada interbelică.

PNTCD înseamna războiul libertății umane împotriva comunismului.

PNTCD înseamnă renașterea României după Revoluția din 1989.

Ce reprezintă PNTCD pentru Aurelian Pavelescu, deținătorul ștampilei partidului?

Odată, la patru ani, acest clovn scoate, la mezat, ștampila partidului. Negociază prețul, ca la piață. Acum, avocatul diavolului, s-a afișat cu penalul Dragnea. Pentru că dă bine la imagine, el face trafic cu simbolul PNTCD, ceea ce întinează amintirea țărăniștilor, acei politicieni care au murit în închisorile comuniste sau acei care au luptat pentru democrație, după 1989. Este o bajocură la adresa lui Maniu, care reprezintă sacrificiul luptei împotriva comunismului, o bătaie de joc la adresa lui Coposu, care a reinventat PNTCD, în vâltoarea vremurilor Revoluției române. Dragnea și Pavelescu, acești oameni, cu care ne este rușine că suntem contemporani , reușesc să calce în picioare statuile, pe care, cu mare greutate le-am urcat pe postament, cu greu le-am adus în conștiința oamenilor și cu greu le-am implantat în sufletele tinerilor noștri.

Ceea ce prin revoluție au construit generațiile noastre, printr-o singură apariție publică, reușesc, acești impostori, să demoleze.

Lăsați-ne valorile în pace, acolo unde sunt ele, în Pantheonul acestei țări. Lăsați-ne eroii, acolo, în Ceruri, de unde pot veghea, neamul nostru. Iar voi, saltimbanci ai istoriei prezente, trăiți, în ”cercul vostru strâmt” și ” norocul vă petrece”, scrie Eugen Tomac pe Facebook.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: