Evenimentul Zilei > Politica > Preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader: Dragnea a făcut „un lucru foarte bun” că a rămas la conducerea partidului
Preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader: Dragnea a făcut „un lucru foarte bun” că a rămas la conducerea partidului

Preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader: Dragnea a făcut „un lucru foarte bun” că a rămas la conducerea partidului

Preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, este de părere că Liviu Dragnea nu ar fi trebuit să demisioneze după ce a fost condamnat la doi ani cu suspendare în dosarul Referendumul. Acesta a precizat că Dragnea a făcut ”un lucru foarte bun” că a rămas la conducerea partidului.

Citeşte şi: CONDAMNAREA lui Liviu Dragnea a provocat HAOS în PSD. AMENINŢĂRI şi ÎNJURĂTURI mai ceva ca la uşa cortuluiTotodată, Bogdan Toader a precizat că social democraţii trebuie să se concentreze asupra alegerilor şi că partidul nu are nevoie acum de o luptă internă, informează ph-online.ro.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a primit vineri doi ani cu suspendare în dosarul ”Referendumul fraudat”din partea celor cinci magistraţi de la Instanța Supremă, condus de Livia Stanciu, șefa Înaltei Curți de Casație și Justiție. În prima instanţă, la data de 15 mai 2015, judecătorii l-au condamnat pe Liviu Dragnea, secretar general al PSD la data faptelor, la un an de închisoare cu suspendare, fiind acuzat că ar fi fraudat rezultatul referendumului de demitere a fostului preşedinte Traian Băsescu.

viu Dragnea a spus, după şedinţa Comitetului Executiv al partidului, că a decis să rămână în continuare la conducereaPSD şi să gestioneze campania electorală.

"Am avut o discuție colegială, unii zic că a fost CEx, alții că nu a fost, pe mine m-a interesat să am această discuție cu colegii președinți de organizații județene și din Biroul Permanent Național pentru a asculta punctul lor de vedere generat de această sentință pe care eu o consider profund nedreaptă. (…) Decizia sau părerea majorității aproape unanimă a fost că o retragere a mea poate să destabilizeze toate activitățile de campanie. Am decis să rămân în continuare în această funcție", a spus Liviu Dragnea.