Evenimentul Zilei > Politica > Președintele Iohannis îl răspunde lui Dragnea. Mesaj pentru liderul PSD: „Nu sunt interesat de părerea dumnealui”
Președintele Iohannis îl răspunde lui Dragnea. Mesaj pentru liderul PSD: „Nu sunt interesat de părerea dumnealui”

Președintele Iohannis îl răspunde lui Dragnea. Mesaj pentru liderul PSD: „Nu sunt interesat de părerea dumnealui”

Prezent la la marşul „Pedalăm pentru România” dedicat Centenarului Marii Uniri, Klaus Iohannis a evitat astăzi întrebările reporterilor cu privire la revocarea Laurei Kovesi și cu privire la o eventuală suspendare a sa de către PSD.

Președinele a fost întrebat dacă a terminat de citit motivarea CCR în privința revocării șefei DNA și ce decizia va lua în perioada următoare: 

„Săptămâna trecută s-a încheiat cu bine, mulțumesc”, a spus Klaus Iohannis. În privința posibilei suspendări, reiterată ieri de Liviu Dragnea, în cazul în care președintele nu va pune în aplicare decizia CCR, Iohannis a răspuns: „Sincer, nu sunt extrem de interesat de părerea dumnealui (Liviu Dragnea n.r.)” a mai spus șeful statului. 

Reamintim că Liviu Dragnea a spus ironic că este o „mare surpriză” candidatura preşedintelui Klaus Iohannis la un nou mandat şi revenirea lui Gabriel Oprea în politică. 

„Mare supriză! Dacă cu asta răspunde (statul paralel – n.r.), înseamnă că sunt în continuare slabi. Ştiu că sunt agitaţi şi speriaţi. Eu le spun încă o dată că nu cedez. Să fie sănătoşi”, a zis Liviu Dragnea, întrebat dacă anunţurile lui Iohannis şi Oprea reprezintă un răspuns al „statului paralel”.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, sâmbătă, la Sibiu, că este ferm hotărât să candideze pentru un nou mandat de preşedinte.

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a anunţat, sâmbătă, că revine în politică şi relansează UNPR.