Evenimentul Zilei > Justitie > ATAC la preşedinte. Klaus Iohannis pe LISTA NEAGRĂ a DNA. Sebastian Ghiţă dă cărţile pe faţă
ATAC la preşedinte. Klaus Iohannis pe LISTA NEAGRĂ a DNA. Sebastian Ghiţă dă cărţile pe faţă

ATAC la preşedinte. Klaus Iohannis pe LISTA NEAGRĂ a DNA. Sebastian Ghiţă dă cărţile pe faţă

Fostul deputat Sebastian Ghiţă, care acum are azil politic în Serbia, a afirmat joi seară la România TV că procuroprii Mircea Negulescu şi Lucian Onea au făcut un dosar penal familiei prezidențiale pentru a-l șantaja pe președintele Klaus Iohannis.

 

Ghiță spune că din rețeau de la Ploiești fac parte și judecători, care au fost șantajați de către procurorii DN

”Trebuie să se vadă și care e rețeau de judecători, judecători șantajați. Prea ușor dădeau mandate de arestare. Erau judecători șantajați. Onea se credea Dumnezeu și în fața judecătorilor. El știa că va primi mandat de arestare pentru cei pe care îi acuza. Eu am fost amenințat de Negulescu, dar am avut șansa de a fi deputat și Parlamentul nu a acceptat arestarea mea.

Eu am spus și despre agenții de influență din presă, și despre martorii protejați șantajați. Eu am spus că familiei Iohannis, acești monștri îi fac dosar ca să îi șantajeze. Au avut intenția să șantajeze președintele României.”, a declarat Sebastian Ghiţă la Realitatea TV.