Presa maghiară îl CRITICĂ pe premierul Viktor Orban că NU a fost invitat la inaugurarea lui Donald Trump: ”Dragnea și Grindeanu AU AJUNS!”

Presa maghiară îl CRITICĂ pe premierul Viktor Orban că NU a fost invitat la inaugurarea lui Donald Trump: ”Dragnea și Grindeanu AU AJUNS!”

Faptul că Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu au fost invitați la inaugurarea lui Donald Trump a învrăjbit apele politice de la Budapesta.

Mai exact, premierul Viktor Orban este criticat la scenă deschisă (atât de o parte a mass-media, cât și de opoziția politică) pentru că nu a izbutit să-și asigure accesul la ceremonia înscăunării lui Trump, în pofida faptului că guvernul Orban – susținător fervent al noului președinte al SUA – a plătit cu bani grei pe lobby-istul Connie Mack, fost congresman republican.

 

”Orban s-a angajat în mod public să-l susțină pe Trump într-un moment în care șansele de câștig ale candidatului republican erau aproape zero. De ce nu a primit Orban o invitație similară (cu cea primită de Dragnea și Grindeanu – n.n.)? Aceasta în condițiile în care guvernul Orban are un lobby-ist extrem de bine plătit, în persoana lui Connie Mack, fost congresman republican (...) Răspunsul este facil, susțin jurnaliștii maghiari, care amintesc faptul că Mack este un ”republican de modă veche” care a apreciat public (în compania lui Larry King) că o candidatură a lui Donald Trump la președinția SUA era ”inacceptabilă”. Pe cale de consecință, Connie Mack s-a prăbușit în dizgrația lui Donald Trump. Lobby-istul Connie Mack a susținut, întotdeauna, că, ”în ochii lui Trump, Viktor Orban este nu numai un important lider al Ungariei, ci și unul dintre cei mai importanți lideri politici ai Europei”, susțin jurnaliștii de la hungarianspectrum.org.

Ne puteți urmări și pe Google News

 

Concluzia articolului este că politicienii români sunt alunecoși și parteneri lipsiți de orice fidelitate.