Evenimentul Zilei > Sport > Presa iberică: „Puțin sânge în Transilvania”
Presa iberică: „Puțin sânge în Transilvania”

Presa iberică: „Puțin sânge în Transilvania”

Remiza albă cu Spania, dar și asaltul la poarta lui Casillas a trimis naționala României în grațiile jurnaliștilor europeni.

Astfel, presa din Spania nu s-a ferit însă să-și taxeze favoriții, punctând astfel și absențele de marcă ale lui Busquets și Iniesta.

„Spania a remizat fără gol în România, la capătul unei partide slabe, care ridică multe dubii înaintea Campionatului European”, au titrat cei de la „El Mundo Deportivo”.

„Cocoșii” se simt amenințați

„Fără sânge în Transilvania”, s-a putut observa pe coperta celor de „AS” (foto), și ei de altfel au taxat naționala lui Vicente Del Bosque pentru absențele celor două star-uri ale Barcelonei.

„Marca” i-a taxat pe iberici prin titlul „La Roja fără culoare”, dar a ținut în schimb să salute evoluția ca la carte a lui Nicușor Stanciu în fața campioanei Europei.

Și francezii au fost cu ochii pe „tricolori” în meciul cu Spania. Pe 10 iunie, Franța și România vor deschide balul Europeanului. După meciul de la Cluj, presa din Hexagon a lăudat naționala României, dar a și tras un semnal de alarmă pentru selecționerul Didier Deschamps. „France Football” a ținut să indice faptul că „România nu ştie numai să se apere” și că Franța ar trebui să inventeze un scut pentru a-i opri pe Stanciu sau Adi Popa.