Evenimentul Zilei > Social > PREOTUL filmat în ipostaze INTIME cu un elev este EPISCOPUL HUŞILOR
PREOTUL filmat în ipostaze INTIME cu un elev este EPISCOPUL HUŞILOR

PREOTUL filmat în ipostaze INTIME cu un elev este EPISCOPUL HUŞILOR

Episcopul Huşilor, Corneliu Bţrladeanul, este unul dintre cei doi protagonişti ai filmului deocheat dat publicităţii de presa tabloidă.

În videoclip a fost surprins episcoul alături de un alt bărbat în timp ce se sărutau pasional. Mai târziu au trecut la gesturi şi mai intime.

Purtătorul de Cuvânt al Patriarhiei Române a confirmat informaţiile.

„La nivelul Sinodului Mitropolitan a început o analiză dată fiind amploarea dezbaterii acestui caz. Într-o primă fază discuţii la nivelul membrilor Sinodului cu Preasfinţitul Corneliu”, a spus Marian Timofte, de la Mitropolia Moldovei si Bucovinei.

Filmul a aparut dupa ce 3 preoti din Vaslui au fost retinuti de DNA si apoi plasati in arest la domiciliu, pentru ca l-ar fi santajat pe episcop.

„Dacă e adevarat, e extrem de urât. Nu se mai poate, m-a lepădat de toată credinţa. Eram o femeie obişnuită, mă duceam la biserică, dar am o reţinere. Până nu iese adevarul, nu mă mai duc”, a spus o enoriaşă.

O altă enoriaşă: "M-am scârbit. Şi aşa nu era apropiat. Era hapsân. Lua 1,2 miliarde ca să sfinţească o biserică şi vindea cu 1,5 milioane pomelnicul, aşa am luat şi am pus."

Potrivit Purtătorului de Cuvânt al Patriarhiei, Sinodul Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei trebuie să se întrunească de urgenţă ca să aprecize gravitatea faptei şi să propună sancţiuni împotriva episcopului de Huşi, informează stirileprotv.ro.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: