Într-o postare pe blogul său, deja celebra Maria Gheorghiu vorbește despre eveniment negativ care ar urma să afecteze unul dintre cele mai frumoase orașe din România.

„În această dimineață, mă trezește un glas care strigă așa: ‘Alba Iulia! Alba Iulia! Să se țină cu mâinile de cap, sătenii de la Alba Iulia!’ După care glasul dispare, dragilor, iar eu rămân uimită de ceea e auzisem. Dragii mei, ceva se va întâmpla la Alba Iulia în orașul frumos și încărcat de istorie. Eu nu știu ce va fi, dar să ne rugăm împreună ca să fie ocrotită Alba Iulia și toți cei care locuiesc la sate și la oraș,” a scris clarvăzătoarea, în mesajul ei.

În trecut clarvăzătoarea a avut o viziune în noaptea de 14 -15 Decembrie 2017, la ora 2:14. „În această noapte dragii mei, în timp ce scriam aici pe blog,  aud glas care spune ceva despre un Cutremur în România. Clipă în care dragilor, văd înspre Nord, o APĂ albastră -neagră, care se ridică în aer, de câtiva metri buni. Ceva rău se întâmplase în România. Un Cutremur mare probabil, un cutremur provocat de explozia vreunei bombe.

Valul de apă era foarte mare şi foarte înalt. Ca un RECHIN uriaş s-a ridicat de la suprafaţa apei, gata să acopere tot ce-i ieşea în cale. Prieteni dragi, cred că este vorba de vreo explozie nucleară, a vreunei BOMBE nucleare. S-ar putea că veşnica Coreea de Nord să facă din nou alte TESTE şi mai periculoase. Să ne rugăm, fraţilor, la BUNUL DUMNEZEU şi la MĂICUŢA DOMNULUI, ca să fie pace şi linişte în Lume, ca să fie pace şi linişte în inima şi-n sufletul noastru al tuturor", spunea ea atunci.