Evenimentul Zilei > Sport > Premii zilnice extra la mesele exclusive de blackjack Unibet plus o mega promoție în noiembrie
Premii zilnice extra la mesele exclusive de blackjack Unibet plus o mega promoție în noiembrie

Premii zilnice extra la mesele exclusive de blackjack Unibet plus o mega promoție în noiembrie

Mesele exclusive de Blackjack Live Unibet aduc premii extra jucătorilor în fiecare zi, până pe data de 11 noiembrie.

Este modul prin care cazinoul online dorește să sărbătorească un moment important – lansarea meselor exclusive de blackjack. Ce presupune această nouă facilitate pe care Unibet o oferă clienților săi în România? Dacă în varianta obișnuită, în secțiunea de live cazino la o masă puteau participa jucători ai mai multor cazinouri online, în varianta nouă este vorba despre o facilitate exclusivistă – jocul este doar în compania dealerilor live profesioniști și a altor clienți Unibet.

Și în România, experiența de live casino este foarte apreciată de pasionații de jocuri de cazino. Divertismentul online este dus la cote înalte prin această posibilitate de a replica atmosfera din cele mai mari cazinouri autentice din lume. Totul vine la pachet cu avantajele specifice internetului – comoditate, accesibilitate, beneficii suplimentare. Cazinoul online Unibet, având o foarte bună reputație pe piața jocurilor de noroc, a fost printre primii operatori care au lansat mese de ruletă și blackjack live pe internet. 

 

Acum există aceste două mese exclusive de blackjack Unibet, denumite Unibet Exclusive A (cu mize cuprinse între 20 RON și 12.500 RON) și VIP Unibet Exclusive B (cu mize cuprinse între 50 RON și 25.000 RON). Pasionații de jocuri de noroc online au astfel și mai multe posibilități pentru timpul liber, pentru divertisment din plin. 

 

Premiile extra vin ca un extra beneficiu: cei care joacă blackjack la mesele Unibet Exclusive A și VIP Unibet Exclusive B și obțin Blackjack (o carte A + o carte 10, J, Q sau K) de cel puțin 3 ori în aceeași zi împart un premiu de 1000 RON la finalul fiecăror 24 de ore. Banii alocați nu au condiții de rulaj. Pentru calificare în campanie, trebuie jucat minim 25 RON la fiecare mână, fiind acceptate chiar și pariurile de tip Bet Behind.

 

 

Blackjack este unul dintre cele mai apreciate jocuri de cazino, fiind jucat foarte des și în cazinourile online. Este cunoscut și sub numele de 21 datorită regulii sale de bază: jucătorul ce are suma cărților 21 sau cel mai aproape de 21 câștigă jocul.

 

Promoție cu fond total de premiere de 500.000 RON, în 4 etape săptămânale

 

În luna noiembrie, Unibet a pregătit și altă campanie promoțională pentru turneele de Live Cazino. Se acordă săptămânal premii în valoare de 125.000 RON, suma împărțită de 100 de jucători. Premiul cel mare în fiecare săptămână: 25.000 RON cash. Clienții Unibet trebuie să opteze pentru promoție și să joace în secțiunea de Live Cazino. Rulajul este modalitatea prin care poti câștiga sau ocupa o poziție fruntașă. Jocurile de ruletă și blackjack aduc astfel și mai multe câștiguri celor ce accesează divertismentul online la Unibet.

 

.