PREMIERUL DACIAN CIOLOȘ SE PLIMBĂ CU UN AVION DE LUX PRIN ROMÂNIA. Cum a fost surprins primul-ministru călătorind ca un nabab pe ruta București-Petroșani.

PREMIERUL DACIAN CIOLOȘ SE PLIMBĂ CU UN AVION DE LUX PRIN ROMÂNIA. Cum a fost surprins primul-ministru călătorind ca un nabab pe ruta București-Petroșani.

Premierul Dacian Cioloș a fost dat de gol de un secretar de stat. Pentru o deplasare până la Petroșani, primul-ministru a folosit o aeronavă de lux. Așa rezultă dintr-o fotografie postată de un secretar de stat în Ministerul Culturii, Oana Bogdan. Fotografia a fost făcută, așa cum apare menționat pe FB, de către Radu Bădoiu, noul fotograf al premierului, specializat în nuduri.

Premierul Dacian Cioloș pare un tip modest. Este cu atât mai surprinzătoare această știre cu cât în urmă cu câteva luni, Dacian Cioloș încerca să ne convingă că așa și este, fiind "surprins" călătorind în avion la clasa Economic, sau stând la coadă. Acestea se dovedesc niște simple exerciții de imagine în condițiile în care a preferat ca pe ruta București-Petroșani și retur să se deplaseze cu un avion de lux, de mici dimensiuni, a cărui închiriere costă 2-3.000 de euro per ora de zbor. Plus staționarea.

Premierul Dacian Cioloş a efectuat, vineri, 4 noiembrie, o vizită în Petroşani şi Alba Iulia, unde s-a întâlnit cu autorităţile locale din Valea Jiului şi din zona Roşia Montană - Munţii Apuseni. Şeful Guvernului a călătorit la bordul unui avion privat, alături de vicepremierul Vasile Dîncu, consilierul de stat Ionel Dancă şi secretarul de stat în Ministerul Culturii, Oana Bogdan, anunță România TV

Ne puteți urmări și pe Google News

Secretarul de stat în Ministerul Culturii, Oana Bogdan, a postat pe contul său de Facebook o fotografie făcută în avionul privat cu care premierul Dacian Cioloş a călătorit, vineri, în Valea Jiului şi în zona Roşia Montană. 

Angajata Ministerului Culturii stă la geamul aeronavei, în timpul zborului, iar postarea sa conţine o trimitere la un articol despre conferinţa sustinuţă de Dacian Cioloş în timpul vizitei din Valea Jiului şi Roşia Montană.

Prim-ministrul Dacian Cioloș a mers, vineri, la Petroșani și Alba Iulia, unde s-a întâlnit cu autoritățile locale din Valea Jiului și din zona Roșia Montană – Munții Apuseni, cărora le-a prezentat mecanismul de sprijin elaborat de Guvern pentru dezvoltarea integrată a zonelor-pilot de intervenție, care vizează și aceste două foste zone miniere mono-industriale.