Evenimentul Zilei > Politica > Premierul Cioloș a pus în funcții patru secretari de stat. VEZI unde va fi numit consultantul fiscal Gabriel Biriș
Premierul Cioloș a pus în funcții patru secretari de stat. VEZI unde va fi numit consultantul fiscal Gabriel Biriș

Premierul Cioloș a pus în funcții patru secretari de stat. VEZI unde va fi numit consultantul fiscal Gabriel Biriș

Premierul Dacian Cioloş a numit miercuri patru noi secretari de stat la Ministerele Agriculturii, Transporturilor, Sănătăţii şi Tineretului şi Sportului.

Este vorba de: Sorin Ioan Radu (Agricultură), Corina Silvia Pop (Sănătate), Eugen Ispas (Transporturi), Andrei Popescu (Tineret şi Sport).

Pe de altă parte, avocatul Gabriel Biriş, consultant fiscal, a anunțat că zilele următoare va fi numit secretar de stat în Ministerul Finanţelor. ”Confirm faptul că mi s-a propus să preiau funcţia de secretar de stat în Ministerul Finanţelor. Am avut o discuţie cu cei din minister şi am agreat un anumit mod de acţiune, de lucru. În momentul de faţă, aştept numirea. Decizia din partea mea este luată, la fel şi din partea celor care mi-au propus. Există nişte proceduri administrative până se va concretiza numirea mea în funcţia de secretar de stat în Ministerul Finanţelor şi de director la Direcţia de fiscalitate”, a afirmat Biriş, citat de Agerpres.