Semafoarele prinse cu scotch se găsesc, culmea, în centrul Timișoarei. Grijulii, angajații firmei care le-a montat au tras mai multe rânduri de bandă adezivă pentru ca lucrarea ”să țină”.

Reamintim că în mandatul fostului primar Timișoara s-a umplut cu semafoare. Au apărut semafoare aproape la fiecare colț de stradă, și, mai mult, unele existente au fost dublate de mini-semafoare  montate pe stâlpi  mai jos, la nivelul  la care un șofer de autoturism le poate privi direct. Toate acestea, plus alte instrumente și obiecte de semnalizare rutieră sau stradală au fost puse la dispoziția orașului de compania SC Rosign SRL. Compania a încasat milioane de euro din buget, de-a lungul timpului. Totul a început după ce  managerul SC Rosign SRL, Dan Văcaru, a devenit, în 2009, membru în Comisia de Circulație a Primăriei Timișoara condusă, la vremea respectivă de țărănistul Gheorghe Ciuhandu

În urma manevrei, Curtea de Conturi a constatat că numai în perioada 2010 – 2012 s-a creat un prejudiciu de aproape 3,1 milioane de lei care i se impută acum fostului edil, dar și altor factori de decizie din Primăria Timișoara, într-un proces penal pentru abuz în serviciu care tocmai ce a fost redeschis pe rolul Judecătoriei Timișoara.