Dăncilă îi dă astfel câștig de cauză primarului liberal al Timișoarei, în disputa legată de locația sălii. În timp ce Nicolae Robu a insistat ca sala polivalentă să fie în oraș, Călin Dobra, președintele PSD Timiș, care e și președintele Consiliului Județean Timiș, a dorit sala în comuna periurbană Giroc, pe terenul unei foste unități militare.

”Legat de Sala Polivalentă, știu că a existat o dispută, am avut o discuție cu președintele CJT și cu ministrul Daniel Suciu și cred că locația trebuie să fie în Timișoara. Este reședința de județ și cred că așa este normal și așa se va întâmpla”, a declarat, vineri, Viorica Dăncilă.

Sala Polivalentă va fi construită cu fonduri alocate de Compania Națională de Investiții, bugetul alocat fiind de 50 de milioane de lei.

După întâlnirea de la Palatul Administrativ, unde a fost întâmpinată de un grup restrâns de protestatari, Viorica Dăncilă va merge la Universitatea de Științe Agricole a Banatului, unde se va întâlni cu profesorii și studenții, apoi la Institutul de Boli Cardiovasculare. Ulterior, are programată o întâlnire cu profesorii din învățământul preuniversitar, iar în finalul vizitei se va întâlni cu activul de partid la Complexul Senator.

Te-ar putea interesa și: