Predoiu: "Domnii Ponta, Dragnea și Antonescu nu reușesc să păcălească pe nimeni.USL rămâne o amenințare permanentă la adresa Justiției"

Predoiu: "Domnii Ponta, Dragnea și Antonescu nu reușesc să păcălească pe nimeni.USL rămâne o amenințare permanentă la adresa Justiției"

Prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, fost ministru al Justiției, a comentat concluziile Raportului Comisiei Europene privind Mecanismul de Cooperare și Verificare (MCV). "Magistrații s-au trezit într-o lume nouă în vara lui 2012, o lume în care au un inamic permanent, corupții din USL și marionetele lor politice: Victor și Crin."

“Raportul Comisiei Europene este încă un blam pentru Guvernul Ponta și majoritatea USL. Declarațiile agresive și modificarea Codului Penal au stat la baza părții negative din Raport. Domnii Ponta, Dragnea și Antonescu nu reușesc să păcălească pe nimeni. USL rămâne o amenințare permanentă la adresa Justiției", a declarat Cătălin Predoiu, pentru Evenimentul zilei. "Magistrații au un inamic permanent: corupții din USL" "Executivul Ponta-Antonescu se laudă cu munca guvernelor anterioare, după ce au încercat ani la rândul să blocheze reforma Justiției. Ei nu înțeleg cât de important este pentru economia românească să avem o Justiție profesionistă, independentă. Magistrații s-au trezit într-o lume nouă în vara lui 2012, o lume în care au un inamic permanent, corupții din USL și marionetele lor politice: Victor și Crin", a declarat acuzator Cătălin Predoiu. Politicianul a mai arătat că va continua să sprijine independența Justiției și lupta anticoruptie, ambele constituind unul din pilonii programului său de candidat la Președinție.