Evenimentul Zilei > Actualitate > AVERTISMENT: Un predicator PRETINDE că Pământul se va confrunta, în curând, cu flăcările iadului
AVERTISMENT: Un predicator PRETINDE că Pământul se va confrunta, în curând, cu flăcările iadului

AVERTISMENT: Un predicator PRETINDE că Pământul se va confrunta, în curând, cu flăcările iadului

Pastorul Paul Begley de la West Lafayette, Indiana, SUA, este sigur că umanitatea și planeta noastră sunt condamnate la o anumită moarte. Într- un avertisment apocaliptic discipolilor săi, predicatorul evanghelic a susținut în mod surprinzător că dovezi despre moarte și foc sunt îngropate în Biblie, notează Express.

Citând pasajele de la Apostolul Petru, pastorul Begley a sugerat că zilele lumii sunt numărate. Predicatorul a spus: "Pământul se va topi datorită focului".  Potrivit pastorului, există un șir de semne în ceruri și pe pământ care demonstrează că afirmațiile sale biblice sunt adevărate. Eclipsa lunară din 21 ianuarie este unul dintre acele semne de nenorocire profetizate de Scripturile creștine.

Pastorul Begley a spus în mesajul său: "Astăzi, am crezut că este important să vorbim despre aceasta, deoarece ultima judecată nu va dispărea doar pentru că nu o doriți, doar pentru că nu o cunoașteți şi  nu o credeți. Nu poți spune:" Nu cred în ultima judecată, așa că voi continua".

"Nu schimbă faptul că consecințele biblice ale profețiilor se vor împlini". "Vedeți, timpul se scurge. Există un înger care va pune un picior pe pământ și un picior pe mare și va declara că a sosit timpul.

Predicatorul  a subliniat că nu există nici o îndoială că sfârșitul Pământului este iminent și i-a îndemnat pe credincioșii săi să fie gata. Într-un pasaj din a doua carte a lui Petru (2 Petru 3), Apostolul a descris suferința morții arzătoare a Pământului la sfârșitul lumii. Textul sacru în cauză afirmă: "Ziua Domnului va veni ca un hoț". "În acea zi, cerul va dispărea într-un accident teribil, stelele fierbinți se vor prăbuși și pământul va fi judecat cu toate lucrările care vor fi fost realizate pe el"

Despre toate acestea, în opinia pastorului Begley, ar putea fi găsite dovezi legat de palaneta Nibiru. O teorie a conspirației pe scară largă demascată despre  o planetă de 10 ori mai mare decât Pământul  care se îndreaptă direct spre noi. Conspiraționarii creștini care susțin teoria bizară susțin că referința la Nibiru din Biblie se află în spatele sfârşitului.

Pastorul Begley a spus că atunci când se va întâmpla acest lucru, polii Pământului se vor mișca dând naştere la un dezastru care nu a fost văzut niciodată de omenire.

Cu toate acestea, potrivit oamenilor de știință de vârf din lume, nu există niciun indiciu că Nibiru sau Planeta X vor distruge planeta deoarece nu există. Iar NASA a declarat pur și simplu: "Nibiru și alte povesti despre planete rebele sunt o furie a web-ului", titrează Express.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.