Evenimentul Zilei > Actualitate > Prea grasă pentru a face carieră la Los Angeles. O legendară actriţă vorbeşte despre standardele apocaliptice din cetatea filmului
Prea grasă pentru a face carieră la Los Angeles. O legendară actriţă vorbeşte despre standardele apocaliptice din cetatea filmului

Prea grasă pentru a face carieră la Los Angeles. O legendară actriţă vorbeşte despre standardele apocaliptice din cetatea filmului

Legendara actriţă britanică Emma Thompson a dezvăluit recent, într-un interviu, la ce presiune uriaşă sunt supuse actriţele care fac carieră la Hollywood, care trebuie să fie slabe ca un ţâr pentru a fi acceptate de tartorii industriei cinematografice.

În ceea ce-o priveşte, Emma Thomson s-a considerat întotdeauna prea grasă pentru a fi acceptată acolo. “Nu m-am mutat niciodată în Statele Unite. Nu am putut. Puteţi să vă imaginaţi aşa ceva?! De câte ori merg în LA ajung la concluzia că sunt supraponderală”, a povestit celebra actriţă.

”E un loc ciudat şi nu aş putea să trăiesc acolo”, a declarat Emma Thompson, invitată în emisiunea de televiziune ”Skavlan”, un talk-show din Suedia.

”Anorexie – sunt atât de mulţi copii, fete şi băieţi, dar şi actriţe mature, care sunt foarte, foarte subţiri, care au depăşit vârsta de 30 de ani şi care pur şi simplu nu mănâncă”, a spus Emma Thompson.

Vedeta britanică a dezvăluit că i-a ameninţat pe producătorii unui film turnat la Hollywood, spunându-le că se va retrage din distribuţia acelui lungmetraj, ”Brideshead Revisited” (2008), după ce aceştia i-au sugerat uneia dintre colegele sale de distribuţie că ar trebui să slăbească.

”Producătorii i-au spus: «Vei slăbi câteva kilograme, nu-i aşa?». În contextul în care ea arăta absolut superb. Iar eu le-am zis: «Dacă veţi mai vorbi vreodată cu ea despre acest lucru, indiferent în ce mod, eu voi renunţa la acest film. Să nu mai faceţi asta niciodată!”, a dezvăluit Emma Thompson.

”E malefic ceea ce se întâmplă, ceea ce se petrece acolo, iar situaţia se înrăutăţeşte pe zi ce trece”, a adăugat artista.