Prăjitură de post. Reţeta care te va face să te lingi pe degete. Trebuie să o încerci

În perioada Postului Peștelui, una dintre cele mai mari provocări este reprezentată de pregătirea unor preparate dulci, care să respecte „regulile”.

Dat fiind faptul că aproape toate rețetele pentru prăjituri conțin ouă, unt sau lapte, noi simplificăm lucrurile și vă oferim o rețetă care sigur va este de mare ajutor.

Această desert se prepară din igrediente simple și accesibile. În doar 30 de minute acest este gata și va încânta pe toată lumea.

Ingrediente: un kilogram de mere, 200 g făină, 200 g griș, 200 g zahăr, 50 g margarină.

Se unge o tava cu margarină. Se amestecă faină cu grișul și zahărul, se pun în tavă într-un strat uniform. Se curăță merele de coajă și sâmburi și se rad pe răzătoarea mare. Se întind în tavă în strat uniform și se dă la cuptor 30 minute.