Evenimentul Zilei > Politica > Cum se POZIȚIONEAZĂ USR în cazul unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu
Cum se POZIȚIONEAZĂ USR în cazul unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu

Cum se POZIȚIONEAZĂ USR în cazul unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu

Purtătorul de cuvânt al USR, Dan Barna, a declarat, astăzi, că partidul nu va susține Guvernul Grindeanu în cazul unei moțiuni de cenzură.

„A apărut pe surse informaţia că USR ar susţine Guvernul Grindeanu în situaţia unei eventuale moţiuni de cenzură pe care PSD ar face-o. Este o ştire complet falsă. În niciun caz Uniunea Salvaţi România nu va susţine un guvern despre care am spus în întreaga perioadă că este un guvern incompetent şi un guvern toxic pentru România. Asta ca să fie o dezminţire oficială a acelei ştiri care înţeleg că circulă în spaţiul virtual”, a precizat Barna, într-o conferinţă de presă a parlamentarilor USR.

Liderii PSD se reunesc, astăzi, la Parlament, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional pentru a hotărî ce decizie iau cu privire la retragerea sprijinului politic pentru Guvernul Grindeanu.

De asemenea, premierul Sorin Grindeanu nu vrea să își dea demisia din funcție în ședința PSD din această după-amiază, el fiind de părere că este victima unei „execuții publice” din partea propriului partid.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: