Evenimentul Zilei > EVZ Special > Poze rare cu Nea Nicu şi Elena la piscină şi la vânătoare
Poze rare cu Nea Nicu şi Elena la piscină şi la vânătoare

Poze rare cu Nea Nicu şi Elena la piscină şi la vânătoare

Instantaneele cu familia fostului dictator au fost găsite într-o boxă de bloc. Imaginile neprotocolare, nefiind realizate de fotografii oficiali, arată un cuplu relaxat sub un clopot de sticlă. Evenimentul zilei" a intrat în posesia unor fotografii extrem de rare cu cei doi dictatori. Imaginile au fost descoperite cu opt ani în urmă de Marius Muraru, un ieşean care făcea curăţenie în boxa de la subsol după ce îşi cumpărase un apartament.

Pozele erau într-o cutie de carton, alături de un paşaport diplomatic pe numele Costel Chiru. Documentul arăta că posesorul era o persoană importantă în structurile comuniste, având vize de intrare în Venezuela, Franţa, Spania, SUA, toate deplasările fiind făcute între 1988 şi 1990.
Documentările jurnalistice demonstrau că acest Costel Chiru încă se afla în structurile Ministerului de Interne la data descoperirii fotografiilor. Iniţial, Marius Muraru a vrut să vândă fotografiile lui Dinel Staicu, milionarul nostalgic intenţionând la începutul anilor 2000 să deschidă un muzeu al comunismului.
Până la urmă, tânărul ieşean s-a lăsat păgubaş şi a oferit pozele presei.

Astăzi vă oferim un prim set de fotografii urmând ca în ediţia de mâine a "Evenimentului zilei" să găsiţi alte ipostaze inedite cu familia Ceauşescu.SATISFACŢIE. Nea Nicu ucidea câte 10 urşi la o singură vânătoare. Aici, undeva în Bistriţa
DESTINŞI. Cuplul, tot la Snagov, în ţinute chiar elegante pentru acea vreme.


ÎNFOFOLIT. Una dintre cele mai simpatice ipostaze ale dictatorului, cu capul acoperit de-o caschetă ridicolă. Se pregătea tot de o vânătoare, în miezul iernii, în Covasna.

NORA ŞI SOACRA. Imagine rarisimă cu mama lui Nicolae Ceauşescu, alături de nora Elena, tot la vila de la Snagov.
UN BOTEZ. Conform tradiţiei, Nea Nicu bate la fund cu varga un tovarăş aflat la prima sa vânătoare.


MASACRU. Ceauşescu avea un orgoliu de vânător exacerbat, ucigând zeci de animale. Aici este însoţit de Nicuşor, "Prinţişorul".
  • Nepotul Ceauşeştilor: "L-am învăţat pe Nicu tot felul de prostii în viaţă"
  • Elena Ceauşescu, inculta perfectă! A depozitat un Renoir în garaj şi l-a distrus ploaia | VIDEO
  • Generalul Locotenent (r) Nicolae Stan: "Elena mai trăia cu trei înalţi activişti. Doi sunt în viaţă"
  • EXCLUSIV EVZ. Ce a spus Elena Ceauşescu despre Ion Iliescu
  • Amantul principal al Elenei Ceauşescu era spion american| VIDEO