Compania Transiris a românului Silvian Centiu (care are mai mult de jumătate din personal în România) a fost angajată de Departamentul de stat al SUA pentru a crea strategia de imagine a Statelor Unite în lume, scrie ziarulzigzag.ca.

Silvian Centiu, cel care a fondat compania Transiris, s-a născut la Brașov și acum locuiește în California. A urmat Liceul Andrei Șaguna, apoi Universitatea Politehnică din București. Ulterior a staudiat și la Universitatea Tehnică din Viena (TU Wien), Universitatea San Francisco (USF), Universitatea Stanford și alte instituții de învățământ superior – unde a și predat cursuri, la fel că și la Universitatea Transilvania și la ASE București.

În 2012 a înființat compania Transiris în 2012 în California și în București – pentru a oferi în special companiilor de top (Fortune 500) servicii și tehnologii de marketing. Între timp, a înființat filiale în Canada, Austria, Spania și Marea Britanie. În ceea ce privește inițiativa de strategie a SUA, aceasta se concentrează acum pe Europa, unde un proiect-pilot a demarat în Austria, Cehia și Ungaria.

 

Proiectul de strategie de branding poate fi vazut AICI.

 

Te-ar putea interesa și: