Evenimentul Zilei > Monden > Povestea neștiută a fiului cel mic al lui Florin Piersic. Cine este Daniel Piersic, băiatul misterios al marelui actor
Povestea neștiută a fiului cel mic al lui Florin Piersic. Cine este Daniel Piersic, băiatul misterios al marelui actor

Povestea neștiută a fiului cel mic al lui Florin Piersic. Cine este Daniel Piersic, băiatul misterios al marelui actor

Toată lumea știe despre Florin Piersic Jr., fiul cel mare al lui Florin Piersic, şi mai puțin despre Daniel Piersic, băiatul cel mic din căsnicia cu Anna Szeles.

Florin Piersic are un al doilea fiu, pe nume Daniel, în vârstă de 45 de ani, care locuiește în Austria încă din perioada adolescenței, după ce părinții său s-au despărțit în 1989. Daniel, fiul neștiut al marelui actor este din căsnicia cu Ana Szeles, iar Florin Piersic Jr. din căsnicia cu prima lui soție, Tatiana Iekel.

Aşadar, după cele două căsnicii Florin Piersic a rămas cu doi copii. Primul, Florin Piersic Jr., care i-a urmat pașii pe plan profesional și a devenit actor, iar cel de-al doilea, Daniel Piersic, a stat departe de lumina reflectoarelor din România și puțini știu povestea lui.

Daniel Piersic locuiește în Viena

Daniel Piersic este fiul pe care Florin Piersic îl are din căsnicia cu Anna Szeles, o actriță de origini maghiare alături de care a petrecut 10 ani din viață. Când părinții lui au divorțat, Daniel a rămas cu mama lui și s-a mutat definitiv în Budapesta, ca în cele din urmă, la vârsta adultă, să se mute în Viena.

Spre deosebire de fratele lui mai mare, Daniel a ales cu totul altă meserie, cea de economist, fiind expert în comerț exterior și relații internaționale în Austria.

Daniel Piersic este tatăl a doi băieți

Daniel Piersic are o familie frumoasă în Austria, fiind la rândul lui tatăl a doi băieți. Cel mai mare, Mark Cristian, se apropie de vârsta adolescenței, iar fratele său are în jur de 10 ani. Soția fiului cel mic al marelui actor este, de asemenea, actriță, fiind de origine maghiară.

Florin Piersic alături de fiul lui, Daniel Piersic

Sursa foto: Facebook

Florin Piersic și Anna Szeles au format un cuplu timp de 10 ani. Ea a fost cea care i-a dăruit actorului al doilea fi, dar în 1985 a cerut divorțul și l-a obținut. După separare, actrița s-a mutat cu fiul ei în Ungaria, iar Florin Piersic a trebuit să se mulțumească doar cu vizite din partea fiului său.

Ce relație are Florin Piersic cu fiul lui mai mic

Fiul actorului a povestit cum s-a desfășurat copilăria lui după divorțul părinților și a menționat că aceștia au păstrat o relație de prietenie, iar actrița s-a asigurat că petrece timp și cu tatăl lui.

„Verile le petreceam la Cluj. La 10 ani, mă urca mama în tren la Budapesta, iar aici, la Cluj în gară, mă aștepta Florin, tata. Cam așa au decurs lucrurile până pe la 17-18 ani, veneam vara și stăteam chiar și o lună. Deci am multe amintiri care mă leagă de Cluj.

Daniel, fiul neștiut al lui Florin Piersic

Sursa foto: Facebook

E ca și cum m-aș întoarce acasă aici. Acum locuiesc la Viena. Și cumva acum, fac naveta Viena-Budapesta-Cluj. Dar nu e lung drumul. Pentru mine, trecerea într-o țară străină nu a fost facilă și m-am adaptat mai greu.

La vârsta aceea, pentru mine, România însemna că eram mândru de mama și de tata. În Ungaria a fost greu când ne-am mutat cu totul. Până la urmă, însă, m-am adaptat. A contat faptul că părinții mei au rămas într-o relație de prietenie foarte bună. Așa că mă întorceam des în România”, a declarat Daniel Piersic, potrivit impact.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: