Evenimentul Zilei > Actualitate > POVESTEA FOTOGRAFIEI senzaţionale în care PRINŢUL GEORGE, îmbrăcat în pijama, dă mâna cu Preşedintele Statelor Unite, BARACK OBAMA
POVESTEA FOTOGRAFIEI senzaţionale în care PRINŢUL GEORGE, îmbrăcat în pijama, dă mâna cu Preşedintele Statelor Unite, BARACK OBAMA

POVESTEA FOTOGRAFIEI senzaţionale în care PRINŢUL GEORGE, îmbrăcat în pijama, dă mâna cu Preşedintele Statelor Unite, BARACK OBAMA

Imaginea inedită a făcut înconjurul lumii şi i-a cucerit pe toţi. Barack Obama a dezvăluit cum a fost făcută poza

O fotografie senzaţională cu micul prinț George dând mâna cu Barack Obama în haine de culcare a făcut senzaţie în presa internaţională.

"Adorabil.
Asta e cuvântul folosit de președintele Statelor Unite, Barack Obama și de prima sa doamnă, Michelle Obama, pentru a descrie întâlnirea cu Prinţul George, în vârstă de 2 ani, fiul Printului William si al Ducesei de Cambridge.

Barack și Michelle Obama au vizitat ieri tânărul cuplul regal britanic la Palatul Kensington. La eveniment a fost prezent şi Prinţul Printul Harry, dar de departe vedeta serii a fost nepotul său, Prințul George. Obama l-a întâlni pe tânărul prinț, înainte de a lua cina cu Ducele și Ducesa de Cambridge si Printul Harry, la Palatul Kensington. Când au sosit, l-au găsit pe Prinţul George în picioare, lângă foaier și îmbrăcat pentru pat: în pijama şi papuci de casă, probabil imediat după baiţa de seară. Pe deasupra, micul prinţ purta un halat cu blazon.

Aceasta este prima dată când tânărul cuplu regal a primit vizita unui șef de stat în apartamentul lor. De asemenea este și cel mai important eveniment de o asemenea anvergură pe care îl găzduiesc.

Vizita lui Barack și Michelle Obama în Marea Britanie, precum și imaginile surprinse cu această ocazie au ținut zile la rând primele pagini ale presei.

"Cred că toți știu de ce am venit în această săptămână", a declarat Barack Obama, astăzi, în timpul unei conferinţe ţinute la primăria din Londra. "Nu e nici un secret. Nimic nu a putut să mă oprească din a-i ura "La mulţi ani!" Majestăţii Sale, sau de la întâlnirea cu George, care este adorabil", a mai spus Barack Obama.