Povestea campionului 6/49 i-a starnit pe cititorii EVZ

Cititorii „Evenimentului zilei” au comentat, ieri, pe forumul ziarului nostru, dupa ce au citit povestea lui Cristian Constantin, tanarul care a castigat impreuna cu tatal sau, in august anul trecut, cel mai mare premiu pus vreodata la bataie de Loteria Romana: 10 milioane de euro, brut.

Conu’ Joitelu: In afara de chestia cu ATV-urile, nu a facut plasamente proaste. Ba chiar, avand in vedere varsta lui, a fost foarte priceput si echilibrat si a ajutat cativa oameni necajiti. Altii si-ar fi pierdut mintile si s-ar fi apucat de alte prostii. (...) Eu zic ca-i un tip de toata isprava.

Nea Gogu ingineru: (...) A castigat asta 10 mil. $ cum sunt eu popa. In timp ce adevaratul stab e prin tarile calde, apare la inaintare un neica nimeni, care desi are 10 mil. in cont el mai lucreaza la stat...

Adrian: Adevaratul om nu se schimba, chiar daca are, de pe-o zi pe alta, bani mai multi in buzunar. Important este (...) sa impartaseasca din fericirea lui celor care merita intr-adevar o mana de ajutor! Inca o data, jos palaria si sa nu va schimbati pentru nimic in lume! Skylover: Ceva e putred rau de tot in povestea asta. Dupa ce castigi 7,8 milioane de euro, ma intreb ce te mai poate stimula sa ramai la vechiul loc de munca.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cozorel: Chiar nu se mai poate in tara asta fara conspiratii nationale, facute de „smecheri” impotriva „noastra”? De ce tre’ neaparat sa se mute, sa-si ia vila sau sa faca 100 de calatorii? Are vreme, are doar 24 de ani.