La începutul anilor 2000, familia Rausing apărea fotografiată pe covorul roşu. Eva şi Kristian erau cunoscuţi de politicieni, vedete şi diverse personalităţi ale Marii Britanii. Kristian Rausing avea bani, foarte mulţi bani. Bunicul lui a inventat cutiile Tetra Pak, iar tatăl lui a reuşit să aducă această inovaţie la o afacere de 10 miliarde de dolari.
Duceau o viaţă de lux în Londra şi erau cunoscuţi ca fiind mari filantropi. Însă, în urmă cu câţiva ani, toată imaginea lor a început să se topească. În câţiva ani, drogurile i-au transformat în boschetari care trăiau în case de lux şi care aveau mulţi bani.
Zilele trecute, cadavrul Evei Rausing, care avea 48 de ani, a fost descoperit de poliţiştii britanici în casa de 80 de milioane de euro pe care familia o avea în centrul Londrei. Anchetatorii făceau o percheziţie întrucât aveau informaţii că în casa lui Kristian Rausing se consumau droguri de mare risc. Cu câteva ore înainte, poliţiştii l-au oprit pe miliardar pe o stradă din sudul Londrei întrucât îşi conducea maşina într-un mod haotic. Femeia a fost descoperită într-un dormitor de la etaj şi se presupune că a murit din cauza unei supradoze de droguri. Cu toate acestea, moartea femeii a fost declarată „suspectă" de Scotland Yard.
Suspect de crimă

Acesta le-ar fi spus anchetatorilor că în momentul în care femeia a murit, ar fi locuit într-o altă casă şi nu ştie nimic despre ce s-a întâmplat. După ce a fost arestat, miliardarul a fost internat într-o clinică de dezintoxicare. Potrivit Daily Mail, în 2008, Eva Rausing a fost arestată în timp ce încerca să introducă cocaină şi heroină la o petrecere care avea loc în Ambasada Statelor Unite la Londra, însă judecătorii au decis să o elibereze pe cauţiune.
Tabloidele britanice i-au surprins pe cei doi în ultima perioadă de nerecunoscut, neîngrijiţi, arătând ca nişte oameni ai străzii, slăbiţi şi fără poftă de viaţă.

Cutiile Tetra Pak au apărut în anul 1961 ca o mare inovaţie în industria produselor alimentare. Inventate de Rubin Rausing, bunicul lui Kristian, erau primele ambalaje aseptice, de carton, ce permiteau păstrarea laptelui sau a altor lichide perisabile pentru mai mult de şase luni, fără a necesita depozitare în frigider sau adaosul de conservanţi. Acestea au o barieră din straturi de carton, aluminiu şi polietilenă de uz alimentar şi sunt sterilizate.