Chemați pentru stingerea unui incendiu la o locuință din sat, pompierii vasluieni s-au confruntat cu o situație inedită, relatează colegii de la ziarul vasluian Vremea Nouă. După mai multe ore de luptă cu incendiul, aceștia l-au găsit pe proprietarul casei atârnând în ștreang, la câțiva metri distanță de casa distrusă de flăcări.

„Azi-noapte, între orele 22.00 – 02.00, Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu trei autospeciale pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Chițoc, comuna Lipovăț. Exista suspiciunea că în interiorul casei s-ar afla o victimă, un bărbat în vârstă de aproximativ 40 ani. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul întregului imobil. După aproximativ două ore incendiul a fost lichidat. În urma căutărilor efectuate sub resturile locuinței arse și prăbușite, nu a fost identificată prezența vreunei victim”, se arată în comunicatl ISU Vaslui.

Persoana despre care se presupunea că este victimă în incendiu a fost găsită spânzurată în apropierea locuinței. Echipajul de pe ambulanță a inițiat manevrele de resuscitare, dar degeaba. Omul era mort de multă vreme.