Editura Evenimentul si Capital

Poveste ARABĂ: Emirul Qatarului a VIZITAT-O pe Teresa Borsetti şi i-a MULŢUMIT pentru un GEST FĂCUT în urmă cu 21 de ani. Ce a urmat este INCREDIBIL

Sursa foto: m.dagospia.com
Autor: | | 1 Comentarii | 4280 Vizualizari

Povestea este demnă de un scenariu de film. Teresa Borsetti, care în urmă cu 21 de ani i-a oferit emirului Hamad bin Khalifa Al Thani, baia sa, pe16 august s-a trezit cu acel domn arab elegant care i-a cerut permisiunea să folosească toaleta casei sale. Povestea de mai jos pare ireală şi totuşi s-a întâmplat, potrivit relatărilor din presa italiană.

Teresa Borsetti, o străbunică de 89 de ani, cu greu şi-ar fi imaginat să reîntâlnească, după 21 de ani, pe acel domn arab care i-a cerut permisiunea să folosească toaleta casei sale.

Iată povestea incredibilă

Hamad bin Khalifa al-Thani, şeicul Qatarului şi unul dintre cei mai bogaţi oameni de pe planetă - este fondatorul emiţătorului Al Jazeera, dar şi propietarul Qatar Airways - se afla pe mare în zona Brindisi, de unde abia debarcase de pe yachtul său ancorat pentru o revizie tehnică. Al-Thani, a făcut o plimbare pe jos pe viale Regina Margherita ca un turist oarecare. Plimbarea s-a prelungit fiindcă şeicul avea nevoie urgentă de o toaletă. Dar era o oră nepotrivită: barurile şi retaurantele erau închise.

Pas după pas, nababul se pomeni pe străduţele înguste din zona ''Sciabiche'', cartierul pescarilor. În faţa unei uşi, pe o străduţă mică, se afla Teresa, care atunci avea 68 de ani. ''Aveţi nevoie de ceva?'' a întrebat femeia, mamă a 10 copii. ''De o toaletă'', a răspuns şeicul. ''Vă rog, intraţi!''. Când Al-Thani şi-a luat rămas bun, a promis că într-o zi se va întoarce pentru a o revedea pe bunica Teresa.

21 de ani după

Al-Thani a debarcat de pe noul său yacht, mult mai mare decât celălalt. Botezat ''Katara'', după ce a ieşit din şantierele din Bremen, în 2010, e lung de 124 de metri, iar valoarea sa este practic de necalculat: la bord, în afară de aur şi lux, există automobile şi elicoptere. În august a fost văzut aruncând ancora de mai multe ori în porturile Mării Adriatice. În timpul opririi la Brindisi, Al-Thani şi-a exprimat dorinţa, însoţit de agenţii personali, să afle dacă acea bunicuţă atât de gentilă mai trăieşte în căsuţa aceea învecinată cu portul pescarilor. Şi nu este exclus că ancorarea în portul Brindisi să fi fost făcută tocmai pentru a avea ştiri despre bunicuţă, probabil luând în prealabil legătura cu autorităţile locale. Grupul a ajuns astfel în cartierul Sciabiche şi bătând la uşă, a regăsit, în sfârşit, pe Teresa. Mai deloc schimbată faţă de cum era cu 21 de ani în urmă: mărunţică, ochi vioi, veselă.

Unul dintre cei mai bogaţi oameni de pe planetă n-a uitat o bătrânică din cartierul pescarilor

Mircea Badea, ce REACTIE! Ce a putut sa spuna despre CNA jurnalistul! De NECREZUT

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Internaţional

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI