"Portofelul" Flutur îi răspunde lui Ponta "Boţ de mămăligă"

"Portofelul" Flutur îi răspunde lui Ponta "Boţ de mămăligă"

"Un procuror obraznic", "un avocat slugarnic" şi "un boţ de mămălingă din undiţa lui Năstase". Aşa l-a numit Gheroghe Flutur pe Victor Ponta. Liderul PSD spune că Flutur e disperat pentru că ancheta din vămi ajunge la el.

Afirmaţiile lui Gheorghe Flutur vin în replică la atacul declanşat de Victor Ponta asupra "portofelelor PDL" - Flutur, Falcă, Blejnar - în care "se strâng banii din vămi şi din zonele de evaziune".

"Victor Ponta este, pentru adversarii politici, un procuror obraznic şi este, pentru proprii membri de partid, un avocat slugarnic, mergând până acolo încât să ameninţe justiţia şi să incite la nerespectarea statului de drept. Victor Ponta e cel care s-a urcat pe sforile trase de Adrian Năstase şi Ion Iliescu, pentru că PSD avea nevoie de o mască nouă pe o faţă îmbătrânită şi obosită. Românii trebuie să ştie că rolul lui este foarte clar în PSD: este boţul de mămăligă din undiţa lui Năstase, care are rolul de a momi electoratul către PSD. Greu de crezut că îşi va duce rolul la îndeplinire", a declarat duminică Gheorghe Flutur, secratarul general al liderul PDL. "Flutur e disperat" În replică, Victor Ponta a afirmat că Flutur ar trebui să dea declarații la DNA, nu la televizor și spune că liderul PDL este disperat pentru că ancheta procurorilor se apropie de el. "Probabil, că ei sunt nebunii sau turele despre care tot vorbesc toţi vameşii şi poliţiştii. Deci Flutur în zona de nord, Blejnar la Bucureşti, strâng banii de la acest sistem, de la această reţea a vameşilor şi de asta este atât de disperat (Gheorghe Flutur - n.r.). Sunt disperaţi pentru că e clar că, probabil, în săptămânile următoare urmează ei doi. Mi-a zis Flutur că am pierdut, că sunt slab, că sunt învins şi atunci întrebarea mea este, dacă sunt atât de slab şi de învins, de ce se războieşte tot PDL-ul numai cu mine, ditamai partidul de guvernământ numai cu Victor Ponta se războieşte, că văd că nu se bat cu altcineva", a declarat Ponta pentru Agerpres. Ponta, atac la "portofelele PDL"

Preşedintele PSD afirmase cu o zi înainte că Flutur, împreună cu primarul Aradului Gheorghe Falcă şi şeful ANAF Sorin Blejnar "strâng banii obţinuţi din evaziune şi corupţie".

Ne puteți urmări și pe Google News

"Eu cred că în primul rând domnul Flutur ar trebui să semneze un protocol cu domnul Falcă şi cu domnul Blejnar, protocolul strângătorilor de bani din vămi, pentru că Flutur cu Falcă şi Blejnar sunt portofelele PDL. Ei strâng banii de la vămi, de la TVA, de la toate zonele de evaziune şi de corupţie, aşa încât cei trei trebuie să semneze un protocol să dea banii înapoi României, ca să putem să avem bani pentru şi pentru salarii. Vreau să atrag atenţia că semnalele din ultimele zile, şi de la Traian Băsescu, şi de la Emil Boc sunt semnale de oprire a anchetei de la vămi, pentru că, după ce au căzut pionii, se ajunge la nebuni şi la ture", a declarat Victor Ponta.