Precizăm faptul că Guvernul Dăncilă vrea să interzică serviciile oferite de firmele de taxi care nu au dispecerat, şi de aici şi reacţia fostului premier Ponta.

„Fac parte din acest milion de romani care au cont si folosesc Uber / este un mijloc modern de transport urban specific marilor oraşe – are mari avantaje pentru utilizatori si asigura venituri suplimentare pentru niste oameni care muncesc cinstit.

Doamna Dăncilă ar trebui să facă un exerciţiu de “imaginaţie” despre ce însemnă ca de mâine în Bucuresti sau Cluj toţi cei care merg la muncă sau la întâlniri în oraş să folosească maşinile proprii !!! De parcă avem drumuri şi parcări prea multe!

Sunt de acord că activitatea acestor platforme moderne poate şi trebuie să fie îmbunătăţită / dar NU înterzisă şi NU prin ordonanţe de urgentă, ci prin legi dezăbătute în Parlament/ şi pentru interesul oamenilor din oraşele mari şi NU pentru proprietarii din umbră ai marilor firme de taxiuri ( “prietenii” ştiu cine ) care vor să-şi elimine competiţia folosind influenţa politică pe care o au asupra Guvernului!”, a scris Ponta pe contul personal de Facebook.