Evenimentul Zilei > Politica > Victor Ponta STRICĂ PRIETENIA cu Bogdan Diaconu şi Sebastian Ghiţă: PRU NU are ACORDUL meu pentru a-mi folosi IMAGINEA!”
Victor Ponta STRICĂ PRIETENIA cu Bogdan Diaconu şi Sebastian Ghiţă: PRU NU are ACORDUL meu pentru a-mi folosi IMAGINEA!”

Victor Ponta STRICĂ PRIETENIA cu Bogdan Diaconu şi Sebastian Ghiţă: PRU NU are ACORDUL meu pentru a-mi folosi IMAGINEA!”

Fostul premier Victor Ponta a afirmat luni că Partidul România Unită (PRU) nu are acordul lui pentru a-i folosi imaginea şi a reafirmat că va candida la parlamentarele din 11 decembrie tot pe listele de la Gorj.

"Nu. Repet, vorbesc pentru oamenii care vor să asculte, pentru cei care nu vor să asculte, pierd timpul. Am zis foarte clar că nu, n-a vorbit nimeni cu mine, că eu sunt la PSD", a precizat Ponta la Palatul Parlamentului, întrebat dacă PRU are acordul lui pentru a-i folosi imaginea în campanie.

"Eu ştiu un singur lucru, pentru cei care vreţi să fiţi lămuriţi, că eu candidez şi nici nu am fost vreodată la vreun alt partid, decât la PSD, nici pe vremurile când se numea altfel nu am fost. Nu am candidat niciodată la un alt partid şi nici n-o să candidez. Candidez la PSD, tot la Gorj, sunt o persoană destul de previzibilă în sens bun. Voi face campanie pentru PSD, am participat la programul economic, voi participa în continuare şi mă bucur foarte tare că mâine se votează legea cu 102 taxe", a adăugat fostul premier, citat de Agerpres.

Întrebat de ce nu dă PRU în judecată, a spus: "Auziţi, dacă i-aş da în judecată pe toţi cei care spun prostii şi minciuni despre mine, m-aş judeca cu dvs. vreo sută de ani".