Premierul Victor Ponta s-a aflat, pentru câteva zile, în Abu Dhabi, Realitatea TV transmiţând o fotografie cu Ponta şi omul de afaceri Sebastian Ghiţă, deputat PSD, şi precizând că imaginea este dintr-un club exclusivist din emiratul arab, din noaptea de sâmbătă spre duminică.

În imagine, Ponta poartă o şapcă de blugi şi râde.

Duminică, în Emiratele Arabe Unite, la Abu Dhabi, a fost organizată ultima etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, ediţia 2014.

Informaţia potrivit căreia premierul se află în concediu în Dubai a survenit declaraţiilor lui Victor Ponta potrivit cărora este "trist" după eşecul în alegerile prezidenţiale şi îşi va lua câteva zile libere, alături de familie.

"Bineînţeles că sunt trist, îmi pare foarte rău pentru cei care m-au sprijinit, pentru cei care au crezut. În acestă seară, zilele următoare, o să stau puţin cu familia mea, care suferă mai mult decât mine, dar mâine avem şedinţă de Guvern şi de săptămâna viitoare ne facem datoria", a precizat Ponta, luni.

Marţi, premierul Victor Ponta şi-a delegat, prin decizie, atribuţiile de coordonare a Guvernului către vicepremierul Gabriel Oprea, pentru perioada 19-24 noiembrie.

Între timp, în partid apele se agită, existând tot mai multe voci care cer un congres extraordinar chiar în decembrie, aşa cum a precizat preşedintele executiv Liviu Dragnea.