Fostul premier Victor Ponta reacționează dur, după ce Eugen Teodorovici a fost eliberat din funcția de consilier personal al premierului Mihai Tudose. Ponta arată că Teodorovici a fost bun atunci când a votat moțiunea, în ciuda faptului că este un apropiat al său și toată lumea se aștepta să facă parte din echipa Ponta-Grindeanu, dar nu mai este bun când pune degetul pe rana guvernării și este eliminat din joc, scrie stiripesurse.ro.

”Cand Eugen T a acceptat solicitarea lui Liviu Dragnea si a votat pentru caderea Guvernului PSD Grindeanu – a fost considerat bun de Conducerea PSD!

Cand Eugen T a spus un lucru perfect adevarat despre modul netransparent si ineficient in care Liviu Dragnea (prin semnatura Doamnei Ministru Sevil Shaideh si a Secretarului General Busuioc) imparte banii publici din PNDL – a fost dat afara din functia de consilier onorific!

Este clar ca nu am cum sa inteleg modul de gandire si actiune al actualei Conduceri a PSD – si zau ca nu vad absolut deloc de ce acestea ar fi bune pentru votantii PSD si pentru toti romanii!!!”, scrie Victor Ponta, pe pagina personală de Facebook.

Te-ar putea interesa și: