Evenimentul Zilei > Politica > Ambițiile politice ale ministrului Transporturilor. Acuzațiile care devoalează războiul dintre Răzvan Cuc și Rovana Plumb: „Lasă minciunile și afacerile!”
Ambițiile politice ale ministrului Transporturilor. Acuzațiile care devoalează războiul dintre Răzvan Cuc și Rovana Plumb: „Lasă minciunile și afacerile!”

Ambițiile politice ale ministrului Transporturilor. Acuzațiile care devoalează războiul dintre Răzvan Cuc și Rovana Plumb: „Lasă minciunile și afacerile!”

Președintele Pro România, Victor Ponta, i-a reproșat ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, situația dezastruoasă pe care a găsit-o în Aeroportul Otopeni.

Victor Ponta a postat sâmbătă noaptea, pe Facebook, de la Aeroportul Otopeni, un mesaj dur pentru ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. Potrivit acestuia, aproape o mie de oameni erau nemulțumiți de aglomeraţia din aeroport, reproșându-i absenţa porţilor electronice pentru cei care au paşapoarte biometrice, pentru personalul insuficient şi pentru faptul că este singurul aeroport din Europa unde nu mai există cărucioare pentru cei cu bagaje multe.

„Cuc, lasă minciunile şi afacerile şi fă ceva pentru românii de care îţi baţi joc în fiecare zi. Aeroportul Bucureşti Otopeni-ora 1.30 dimineaţă! Aproape o mie de oameni vor să îi transmită Ministrului Transporturilor Răzvan Cuc următoarele gânduri „de bine” (alături de tradionala deja „..ie”): mincinosule, nesimțitule, incompetentule! Poliţiştii de frontieră stau înghesuiţi în câteva cabine şi fac minuni să proceseze paşapoartele oamenilor obosiţi de pe drum şi nervoşi pentru cozile uriaşe / pentru noi spaţii şi noi cabine pentru poliţişti este nevoie de aprobarea şi organizarea Ministerului Transporturilor-care evident are treburi mai importante de făcu! Iar Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a avut o singură treabă : să îl schimbe pe directorul Aeroportului pus de Rovana Plumb cu un om al lui! De restul îl doare în cot!

După ce reuşim să trecem toţi de control (prin efortul poliţiştilor prezenţi la oră asta la treabă) ajungem la bagaje unde urmează să aşteptăm încă o jumătate de oră că nu sunt destui lucrători să pună bagajele pe bandă. Şi pentru asta trebuie decizie a Ministrului Transporturilor!

Aeroportul Otopeni este singurul aeroport din Europa (probabil şi din lume) unde NU MAI EXISTĂ cărucioare pentru cei cu bagaje multe-probabil că s-au scos până apare o firmă a Ministrului din Giurgiu ( că din Teleorman nu mai e la modă)!”, a scris Victor Ponta.

Fostul premier a afirmat că românii din Diaspora sunt indignaţi că au stat la cozi la vot pe 26 mai, iar acum vor vedea că vin acasă în vacanţă şi vor sta şi mai mult la cozi la aeroporturi şi la punctele de trecere a frontierei terestre. De asemenea, acesta a mai spus că dacă ar fi fost premier, situația ar fi stat altfel.

„Nu, nu era, pentru că eu luăm imediat măsuri concrete când apărea o criză. Şi pentru că din 2015 până azi traficul aerian şi terestru au crescut enorm şi condiţiile au rămas acelaşi! Şi oricum ce am făcut sau nu eu acum 5 ani nu are nicio legătură cu ce trebuie făcut acum!

Cuc, lasă minciunile şi afacerile şi fă ceva pentru românii de care îţi baţi joc în fiecare zi!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.