Ponta: Lăzăroiu, mai amuzant decât desenul animat Kung Fu Panda

Ponta: Lăzăroiu, mai amuzant decât desenul animat Kung Fu Panda

Președintele PSD a răspuns printr-o ironie la afirmația ministrului Muncii Sebastian Lăzăroiu. Acesta spusese că Victor Ponta a ajuns șef al PSD cu sprijinul PDL

"Când domnul Lăzăroiu era la televizor, eu eram la un film de desene animate cu fiica mea, în Mall. Când am auzit declaraţia domnului Lăzăroiu am râs chiar mai tare decât la filmul de desene animate. M-a făcut să râd mai mult decât Kung Fu Panda, ceea ce e un lucru foarte bun", a declarat Victor Ponta azi, la finalul şedinţei USL.

El a adăugat că România nu are un ministru al Muncii care să fie interesat de problemele pensionarilor şi ale şomerilor.

"Cum e şeful e şi sluga - cum e Băsescu, e şi Lăzăroiu. Ceea ce e important pentru noi toţi este că ar trebui să avem un ministru al Muncii care ar trebui să se ocupe de problemele pensionarilor, ale şomerilor, de recalificare. Nu avem un ministru al Muncii. Avem o slugă a lui Băsescu care se duce pe la televizor şi spune tot felul de lucruri. De ce suntem cu toţii pedepsiţi să nu avem un ministru al Muncii? E o întrebare la care numai Traian Băsescu poate să răspundă", a conchis Victor Ponta.

Ne puteți urmări și pe Google News