Evenimentul Zilei > Politica > Ponta, îi răspunde lui Dragnea: „Năstase nu m-a copiat niciodată, eu am încercat să îl copiez”
Ponta, îi răspunde lui Dragnea: „Năstase nu m-a copiat niciodată, eu am încercat să îl copiez”

Ponta, îi răspunde lui Dragnea: „Năstase nu m-a copiat niciodată, eu am încercat să îl copiez”

Deputatul PSD Victor Ponta a scris astăzi pe Facebook, că afirmaţia lui Liviu Dragnea privind criticile lui Adrian Năstase este „o aroganţă şi o jignire inutilă”, în condiţiile în care fostul premier nu l-a copiat niciodată, în schimb el a încercat să îl copieze pe acesta.

"Afirmaţia lui Liviu Dragnea este o aroganţă şi o jignire inutilă / nu pentru Adrian Năstase ci pentru noi toţi cei care am crescut şi am muncit doar în PSD! Adrian Năstase nu m-a copiat niciodată pe mine / eu însă am încercat să îl copiez în a fi un foarte bun Prim Ministru al României ( şi văd că şi prietenii şi adversarii recunosc azi că Guvernele PSD din 2000-04 şi 2012-15 au fost cele mai performanţe până acum)! Am mai încercat să îl copiez şi să fac din PSD un partid respectat pe plan intern şi internaţional şi un partid care îşi respectă şi alegătorii şi membrii!”, a scris Victor Ponta.

El a mai spus că, „din păcate, Liviu Dragnea nu a încercat nimic din aceste lucruri”.„El doar îl copiază pe modelul sau politic Traian Băsescu în a transforma PSD în PD -ul anilor 2000 – şi guvernarea României în conducerea Consiliului Judeţean Teleorman”, a punctat Victor Ponta.

„De altfel în atitudinea faţă de Ministrul Tudorel Toader ( când a spus primul că "nu se impune schimbarea şefei DNA" şi că susţine orice decizie a Ministrului pentru că azi să spună exact invers) – am recunoscut modul în care Liviu Dragnea a copiat perfect "stilul Băsescu"!”, a susținut Ponta.

.