Ponta: Flutur vrea să facă drumuri judeţene cu un milion de euro kilometrul

Ponta: Flutur vrea să facă drumuri judeţene cu un milion de euro kilometrul

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, după ce "a primit 70 de milioane de euro ca să schimbe tabăra Blaga pentru tabăra Boc", vrea să facă un drum judeţean cu un milion de euro kilometrul.

"Unul din baronii importanţi în PDL, domnul Flutur, a primit 70 de milioane de euro ca să schimbe tabăra Blaga pentru tabăra Boc. Am cifrele oficiale puse la dispoziţie de domnul Flutur Consiliului Judeţean, cum va cheltui cei 70 de milioane primiţi de la Elena Udrea ca să nu mai voteze cu Blaga, (...) de exemplu, pentru DJ 174, domnul Flutur vrea să facă un drum judeţean la costul de 1.362.285 de euro kilometrul. De asemenea, DJ Câmpulung - Stulpicani, kilometru este 902.262 de euro", a afirmat Ponta.

Liderul PSD a susţinut că, în 2010, tot în judeţul Suceava, drumurile judeţene executate cu fonduri europene "au fost făcute cu un preţ de 306.562 de euro pentru un kilometru".

"Din bani europeni, pe care Flutur nu reuşeşte să-i fure la fel de bine, iată un drum la Suceava, un kilometru de drum, costă 300.000, din banii doamnei Elena Udrea, care nu sunt banii ei de acasă, ci sunt banii dvs. şi ai noştri, ai tuturor, acelaşi kilometru se face cu 1.300.000 de euro. Deci, un milion de euro furat la fiecare kilometru pe care îl face domnul Flutur. Vorbim de o fraudă publică şi la nivel naţional, avem de-a face cu o mafie de stat. Niciodată în ultimii 20 de ani nu a existat un sistem de stat de fraudare a banului public aşa cum există astăzi", a mai susţinut liderul social-democraţilor.

Ne puteți urmări și pe Google News