Evenimentul Zilei > Politica > Ponta, declaraţia momentului! Îl vrea în partid pe Robert Negoiță
Ponta, declaraţia momentului! Îl vrea în partid pe Robert Negoiță

Ponta, declaraţia momentului! Îl vrea în partid pe Robert Negoiță

Vestea momentului este că Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, nu va candida din partea PSD la alegerile locale.

Victor Ponta neagă orice negociere pentru o alianță PSDPro România în București dar, între timp, a declarat că şi-ar dori ca Robert Negoiţă să vină la el în partid.

Aşadar, Victor Ponta se arată dispus să aibă o colaborare  cu Robert Negoiță după plecarea  sa din PSD: „Cine nu l-ar vrea pe Robert?”, a declarat liderul Pro România.

Surpriza lui Robert Negoiță

Președintele Pro România a reacționat la anunțul făcut de Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, că nu va mai candida PSD la alegerile locale, devenind cu adevărat o surpriză pe scena politică.

Negoiță a anunțat că nu va mai candida la alegerile locale din partea PSD, dar are unde să meargă. Victor Ponta îl așteaptă cu brațele deschise în Pro România, pe listele căruia ar putea candida la locale. „Nu știu ce va face Robert Negoiță, eu zic că pe lângă faptul că știți foarte bine că mi-e prieten, e cel mai bun primar de sector. Bineînțeles că l-am vrea pe Robert, dar el știe cel mai bine ce va face”, a declarat Victor Ponta, pentru Libertatea.

Masajul lui Negoiţă

„După aproape 20 de ani de când am început aventura politică, dedicându-mi toate energiile și priceperea unui partid de a cărei ideologie m-am simțit întotdeauna cel mai apropiat, a venit astăzi momentul să închei acest capitol. Anunț public, astăzi, că nu voi mai candida din partea PSD la alegerile locale din această toamnă.

Despre motivele acestei decizii previzibile am tot vorbit, dar o să le punctez încă o dată pe scurt: în ultimii cinci ani, am trăit numeroase dezamăgiri și revolte în calitate de membru PSD.

Epoca Dragnea a fost o adevărată tragedie pentru cel mai mare partid din România, în care politica pumnului în gură a consfințit dictatura absolută a unui individ ce a adus și promovat în conducerea PSD-ului multe nulități, a căror singură calitate a fost aceea de a lătra la ordin și de a asculta cu sfințenie comanda “Stăpânului”, a mai spus fostul primar PSD.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: