Ponta: Boc, prima victimă a Codului Muncii, concediat fără preaviz

Ponta: Boc, prima victimă a Codului Muncii, concediat fără preaviz

Preşedintele PSD spune că primul cărui i se va aplica noul Cod al Muncii va fi premierul Emil Boc, care va fi schimbat de preşedintele Traian Băsescu.

"Probabil că Emil Boc va fi primul căruia i se va aplica noul Cod al Muncii, va fi concediat fără niciun fel de compensaţii sau de preaviz", a declarat azi Victor Ponta, la finalul unei întâlniri dintre reprezentanţii USL şi cei ai sindicatelor şi patronatelor.

Preşedintele PSD a afirmat că discuţiile din PDL sunt că premierul Emil Boc va fi schimbat săptămâna viitoare. "Am cea mai credibilă sursă din România în materie de schimbări de Guvern, doamna Elena Udrea. Nu există o sursă mai credibilă decât aceasta, dacă doamna Udrea a grăit, sigur se va întâmpla", a explicat Victor Ponta. Președintele PSD spune că în aceste condiții premierul nu mai are autoritate să își asume răspundere pe noul Cod al Muncii. "E total neclar ce autoritate mai are Emil Boc să-şi angajeze răspunderea. Toate discuţiile în partidul de guvernare şi la preşedintele ţării sunt că Emil Boc va fi schimbat săptămâna viitoare. (...) E un gest aberant ca un prim-ministru care va pleca să-şi angajeze răspunderea pe o lege atât de importantă", a declarat Ponta.

Ne puteți urmări și pe Google News