După ce fostul premier Mihai Tudose dar și fostul șef al Comisiei SRI Georgian Pop au trecut din tabăra lui Liviu Dragnea în cea a lui Victor Ponta, liderul Pro România lasă de înțeles că  pregătește asaltul final la PSD.

”Pentru social-democrați care cred în politici pro dezvoltare, în bună guvernare și seriozitate față de cei care te votează, intro-o Românie mai puternică în Europa = acum există PRO România! Pentru epigonii lui Băsescu și bufonii lui Vadim, pentru fripturisti și fricoși, pentru cei pe care nu îi interesează că distrug România servind interesele ticăloase ale unui singur om = există PSDragnea! Mă bucur pentru alegerea făcută de Georgian Pop ; locul lui este alături de noi în acest nou proiect; bine ai venit în Echipa PRO România!”, scrie Victor Ponta, pe contul de Facebook.

O întâlnire care provoacă un adevărat cutremur în PSD ar fi avut loc la Cluj, în hotelul Meridian, deținut de Ioan Rus. Întâlnirea ar fi avut loc înainte ca Mihai Tudose și Georgian Pop să-și anunțe trecerea la Pro România, informează ziariștii.com.

Printre cei prezenţi s-au aflat: Mihai Tudose (care a anunţat că a părăsit PSD pentru Pro România), Marcel Ciolacu (fost vicepremier în mandatul de premier al lui Tudose, intrat atunci în conflict cu Dragnea), Sorin Grindeanu (fost premier înainte de Tudose), Paul Stănescu, baronul PSD de Olt, Mihai Chirica, actual primar al Iaşiului, exclus de Dragnea din PSD.