Evenimentul Zilei > Politica > Ponta, ATAC DIRECT la Dragnea: „Nu e un mod de guvernare serios”
Ponta, ATAC DIRECT la Dragnea: „Nu e un mod de guvernare serios”

Ponta, ATAC DIRECT la Dragnea: „Nu e un mod de guvernare serios”

După ce premierul Mihai Tudose a anunțat, marți, că nu va introduce taxa de solidaritate, Victor Ponta nu a ratat nici de data asta ocazia mai lanseze un atac voalat la adresa lui Liviu Dragnea.

"Deja acest joc nu mai este comic, ci devine chiar ridicol! Tot ce anunţă Dragnea că se face vine Tudose şi anunţă că NU se face – dar asta nu este un mod de guvernare serios! E clar că viziunea economică 'latino-americană' a lui Liviu Dragnea este doar un şir de gogoşi populiste nesustenabile – dar asta merge dacă vrei să conduci CJ Teleorman sau 'Teldrum' SA / la nivelul unei ţări că România şi a unui partid că PSD dezastrul e inevitabil în acest mod! Aloooo – aţi auzit de faptul că în economie, fiscalitate, politici bugetare cele mai inportante noţiuni sunt 'stabilitate şi predictibilitate'?!?!", a scris Victor Ponta pe pagina de Facebook.

Iată declarațiile lui Mihai Tudose. „Concluzia astăzi este că putem să o trecem (taxa de solidaritate – n.r) la discutate şi uitate. (…) Era prea mare deranjul, dacă vreţi„, a explicat prim-ministrul.

Totodată, Tudose a spus că şi că taxele de genul CAS, CASS vor continua să fie plătite de angajator. „Cele două taxe (CAS şi CASS – n.r.) vor rămâne pe modelul actual. Toate taxele de genul acesta, CAS, CASS, vor fi plătite de angajator, fiindcă astfel riscăm”, a mai spus premierul, conform Agerpres. 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: