Evenimentul Zilei > Politica > Ponta a ANUNȚAT ce va face în privința EXCLUDERII din PSD
Ponta a ANUNȚAT ce va face în privința EXCLUDERII din PSD

Ponta a ANUNȚAT ce va face în privința EXCLUDERII din PSD

Fostul premier, Victor Ponta, a declarat, astăzi, că nu va contesta decizia de excludere din PSD și că, atâta timp cât partidul este condus de Liviu Dragnea, îi e greu să spună că poate face ceva bun.

Ponta a precizat că, oficial, nu a primit nicio hârtie de excludere a sa din PSD.

„Nu voi contesta decizia (de excludere – n.r.). Cât timp domnul Dragnea este preşedintele PSD, mi-e greu să spun că pot să fac ceva bun. Am vrut să fac ceva bun şi nu s-a putut. Categoric n-o să mă vedeţi activând în vreun alt partid politic care există deja, doar nu o să mă vedeţi la PNL sau la cine ştie ce alt partid. Dacă voi face politică în continuare – şi cred că voi face, deocamdată voi fi deputat independent – şi dacă va fi un proiect nou, sunt convins că am învăţat din anii petrecuţi în PSD şi o să am grijă să despart oamenii buni de oamenii care nu merită. Un proiect nou în afara PSD. (…) N-o să mă vedeţi vorbind de rău vreodată vreun coleg din PSD. Eu cred şi am spus-o şi foarte mulţi alţii o spun, dar nu au curaj să o spună public, că PSD a luat-o într-o direcţie greşită şi că se vinde PSD pentru interesul unei persoane sau al unui grup restrâns care nu are legătură nici cu social-democraţia şi că, rând pe rând, am fost folosiţi toţi”, a spus Victor Ponta, la Târgu-Jiu, citat de Agerpres.

Fostul premier social democrat, Victor Ponta, a fost exclus din PSD, după ce a fost numit Secretar General al Guvernului de către Sorin Grindeanu.