Ponta anunţă o rezoluţie pentru apărarea PSD-iştilor abuzaţi politic

Ponta anunţă o rezoluţie pentru apărarea PSD-iştilor abuzaţi politic

PSD va adopta astăzi la Consiliul Naţional o rezoluţie prin care îi va apăra pe toţi membrii săi împotriva abuzurilor politice de tipul celui înregistrat în cazul Nicolescu.

Preşedintele PSD Victor Ponta a anunţat vineri seară, la începutul şedinţei Comitetului Executiv al PSD, că pe ordinea de zi a Consiliului Naţional se va afla "o rezoluţie pentru apărarea tuturor colegilor de abuzuri de tipul celor comise la Argeş cu Nicolescu".

Preşedintele PSD şi-a început discrsul mulţumindu-le liderilor PSD care au fost la Piteşti la mitingul de solidarizare cu Constantin Nicolescu.  "Epoca în care ne abandonam colegii, în care ne bucuram că se mai face loc la masă sau tăceam că să nu ne vină şi nouă rândul s-a încheiat. Nu trebuie să mai ezităm să ne apărăm colegii când e vorba de un abuz ", le-a spus Ponta liderilor PSD. Constantin Nicolescu este preşedinte al PSD Argeş şi a fost acuzat de trafic de influenţă şi luare de mită. DNA a cerut arestarea sa iar Tribunalul Piteşti a decis un mandat de arestare pentru 29 de zile. Miercuri, Curtea de Apel Piteşti a admis recursul şi a anulat cererea de arestare deoarce Nicolescu se află în spital după ce a fost operat pe cord.

Ne puteți urmări și pe Google News