"Se înşală (n.r. – Crin Antonescu). În primul rând, nu o să-l regret niciodată pe domnul Băsescu. Din punctul ăsta de vedere poate să stea liniştit. Şi în al doilea rând, nici nu o să ajungă domnia sa la Cotroceni. Putea să ajungă ca şi candidat al USL. Nefiind candidat al USL… Deci, din ambele puncte de vedere se înşală. Nu o să-l regret pe domnul Băsescu, să stea liniştit", a spus Victor Ponta.

Crin Antonescu a afirmat ieri că Victor Ponta îl va regreta pe preşedintele Traian Băsescu, pentru că, dacă va câştiga alegerile prezidenţiale, liderul liberalilor spune că nu va încheia un pact de coabitare cu prim-ministrul.

"Vom avea alegeri prezidenţiale, vom avea un preşedinte liberal şi, sperând să fiu acel preşedinte liberal, îi spun lui Victor Ponta de pe acum: 'Ai simţit ceva. Ai să îl regreţi pe Băsescu. O să îl regreţi dintr-un singur motiv, acela că eu, dacă ajung preşedinte, nu fac pact de coabitare, pentru că mie îmi ajunge Constituţia, îmi ajung legile ţării şi îmi ajunge votul pe care oamenii trebuie să mi-l dea ca să ajung preşedinte. Nu am nevoie de coabitări, de baroni, nu am nevoie de Ghiţă (Sebastian Ghiţă – n.r.)",  a afirmat Antonescu.