Ponta a votat „din instinct de conservare”

Ponta a votat „din instinct de conservare”

Victor Ponta a votat, duminică, 26 mai, la secţia de votare de la Şcoala „Maria Rosetti" din Capitală. La ieşirea din cabina de vot, Ponta a afirmat că dacă vine multă lume la vot, singurul câştigător va fi România.

Ponta a venit la vot însoţit de fiica şi soţia sa, potrivit agerpres.ro

 

Ne puteți urmări și pe Google News

„Dacă vine multă lume la vot, o să câştige România, cu siguranţă. (...) Mă bucur foarte tare, înseamnă că oamenii au înţeles că este vorba de mai mult decât 32 de români care se duc cu avionul la Bruxelles, chiar este vorba despre noi toţi şi faptul că vin la vot este extraordinar. Cu cât este mai mare votul, cu atât mai corect este rezultatul".

„În primul rând, am venit la vot pentru că trebuie să vină toată lumea, pentru că doar azi orice om este mai puternic decât orice politician, cu votul. În al doilea rând, am votat pentru că, din instinct de conservare, când vezi că cineva te duce cu maşina în prăpastie, tragi de volan, faci ceva, nu te duci să te sinucizi", a afirmat Ponta. Referitor la referendum , Ponta a afirmat că a votat din principiu. „Am votat. Când eşti întrebat, trebuie să răspunzi pe principii care ne privesc pe noi toţi".